• Future Proof
    učvršćujući maslac za tijelo
  • Boob Tube
    krema za učvršćivanje grudi
  • Workout wonder
    osnažujući gel za mišiće

Novosti

Što je celulit i kako se boriti protiv celulita?

Što je celulit i kako se boriti protiv celulita?

Celulit je masnoća pohranjena na poseban način. Glavna područja za celulit su bedra, stražnjica i nadlaktice.

Odmah ispod kože, mast se pohranjuje u vertikalnim komorama. Što smo stariji, to naše tijelo sadrži više toksina i ima slabiju cirkulaciju, zidovi tih vertikalnih komora postaju kruti, gube elastičnost pa se ne mogu rastegnuti gore i dolje kako bi se prilagodili količini masti koja se nalazi u njima.

Količina masti se povećava i izbija kroz površinu kože, dajući vam kvržice i neravnine umjesto glatkog sloja.

Probajte Shrink To Fit kremu protiv celulita i obećajemo da nikada više nećete koristiti nijednu drugu.


OMega Body Oil

OMega Body Oil

Božanstveno mirisna mješavina brzo upijajućih ulja, OMega Body Oil je magični spoj ulja Argana (Drvo života), Safflower-a, slatkog badema i jojoba ulja, stvorena kako bi cijelo vaše tijelo postalo nevjerovatno meko i glatko. Ono što žene vole kod OMega Body Oila je to što je potrebno jako malo vremena za njegovo nanošenje, a kožu hrani, čini je čvrstom, elastično i sjajnom. 100 % čisto prirodno vlaženje za 100 % prekrasnu kožu.

Nemasno ulje – nevjerojatno! Ovo je proizvod o kojem ćete postati ovisne i koji će uvijek imati svoje mjesto u vašoj kupaonici.

Svi mi u Mama Mio veliki smo fanovi ovoga ulja za tijelo. A kako i ne bismo bili?! Body Oil je 100 % njega, ništa drugo u bočici osim hrane za vašu kožu. Vlažnost u svojoj najčišćoj formi.


OMega Wonder-Full Rescue Balm

OMega Wonder-Full Rescue Balm

Najkorisniji sos-balzam ikad!

Zašto? Jer će vam poslužiti za milijun i jednu stvar.

9 prirodnih ulja u bazi pčelinjeg voska čine čvrsto ulje koje se rastapa u dodiru s vašom kožom, dajući vam bogatu intenzivnu njegu.

Najbolji balzam za usne na svijetu, fantastična krema za područije oko noktiju, zbogom suhim i grubim petama i laktovima; pomaže zacijeliti blaže opekline, a čak smo pomogli i mnogima koji pate od ekcema. Budite sigurne da ćete ga vaditi iz torbe barem 5 puta dnevno, a bez njega nikada i nigdje nećete otići. Kao što kažu naša djeca kad ga namažemo na njihova mala razbijena koljena '' wow mama, ovo stvarno radi'


Boob Tube

Boob Tube

Boob tube (Wonder Bra u bočici)

Za grudi koje prkose gravitaciji! Ono što žene zaista vole kod Boob Tubea, je to da se kvaliteta njihove kože trenutačno poboljša. Za jedva tjedan dana primjetit ćete da vam koža na vratu, prsima i grudima izgleda mlađe, čvršće, te da je sjajnija. Svakodnevnom njegom ovim proizvodom zadržat ćete prekrasnu kožu i tijekom godina koje su pred vama, i bit ćete prezadovoljne što ste odvojile vremena i truda za svoj dekolte. Smežuran vrat za vas ne postoji, jer ste dovoljno mudre i pametne da ga razmazite dnevnom dozom Boob Tubea. I na kraju, za 20 godina slobodno nas nazovite i zahvalite!

Djevojke, suočimo se s istinom; naše grudi s vremenom neumoljivo idu ka dolje. Kaže se da ruke odaju ženine godine. Ma koje ruke! Po dekolteu se istina prepoznaje!


e-kutak    Novosti